Dramatični snimci: Odjeknule eksplozije, užas na Novom Beogradu, ogroman crni dim i plamen FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 08:42

Dramatični snimci: Odjeknule eksplozije, užas na Novom Beogradu, ogroman crni dim i plamen FOTO/VIDEO

U Kineskom tržnom centru koji se nalazi u bloku 70 na Novom Beogradu ponovo je izbio požar, a ovo su prvi snimci sa lica mesta.

Ogroman crni dim i plamen kuljaju iz tržnog centra.

Prema prvim informacijama, čule su se i dve eksplozije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u Bloku 70: Vatra se gasi i helikopterima, čulo se i nekoliko detonacija (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2024

Načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić za N1 kaže da je akcija gašenja požara koji je izbio u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 veoma kompleksna, da se čulo nekoliko detonacija, kao i da su u gašenje uključeni i helikopteri.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

KAO DA GORI SAM PAKAO Najužasniji snimak požara u Kineskom tržnom centru: Vatra se širi, odjekuju EKSPLOZIJE, GASE JE I HELIKOPTERIMA (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2024

Požar u Kineskom tržnom centru se sve više razbuktava i širi, a upravo su se čule i eksplozije! Ogroman broj vatrogasaca, čak njih 51 vodi pokušava da obuzda vatru. Prema najnovijim snimcima sa terena, vatra sada još jače kulja i širi se i na druge objekte, a požar se sada gasi i iz vazduha,...

Nastavak na Blic...

OGROMAN OBLAK DIMA VIDI SE I SA BANOVOG BRDA Stravični snimci najbolje pokazuju razmere požara u Kineskom tržnom centru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2024

Koliko je veliki požar u Kineskom tržnom centru u bloku 70 na Novom Beogradu pokazuju i snimci koje su napravili građani sa Banovog brda i Žarkova. Ogroman oblak dima jasno se vidi i u naseljima daleko preko Save.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.