Izvor: Blic, 12.Sep.2020, 13:44

TRAGA SE ZA NASILNIKOM IZ NOVOG SADA Rasvetljeno prebijanje ispred kockarnice, otkriveno ko je onesvešćeni mladić kom je polomio OBE RUKE (VIDEO)

Policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. Uznemirujući snimak prebijanja delio se društvenim mrežama i uznemirio veliki broj korisnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Identifikovan napadač koji je prebio mladića ispred lokala u Novom Sadu pa mu onesvešćenom lomio ruke

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2020

Novosadska policija identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i naneo mu teške povrede..."Intenzivno tragamo za I.K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u glavu i telo, usled čega je on izgubio...

Nastavak na Radio 021...

Snimak prebijanja onesviještenog mladića zgrozio javnost

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2020

Teško je naći riječ koja može opisati video snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu, koji od sinoć kruži društvenim mrežama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) TUČA, IŽIVLJAVANJE, PA BEG Pojavio se DUŽI SNIMAK brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu

Izvor: Blic, 12.Sep.2020

Nakon objavljivanja izuzetno uznemirujućeg video snimka prebijanja mladića ispred kockarnice i menjačnice u Novom Sadu, na društvenim mrežama se pojavila duža verzija zapisa još brutalnija na kom se vidi da je prebijanju prethodila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba.

Nastavak na Blic...

UBIJANJE SRPSKOG DRUŠTVA "Posebno uznemirava broj ljudi koji masovno gledaju video ovog teškog i KRVOLOČNOG krivičnog dela"

Izvor: Blic, 13.Sep.2020, 08:15

Snimak strahotnog prebijanja (u trenutku dok ovo pišem još uvek nepoznatog) mladića koji se od udaraca onesvešćuje pa mu nasilnik, tako onesvešćenom, krvnički lomi obe ruke, pojavio se na medijima, prelio na društvene mreže i izazvao more reakcija, što je veoma logično..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.