Izvor: Radio 021, 12.Sep.2020, 13:44

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Identifikovan napadač koji je prebio mladića ispred lokala u Novom Sadu pa mu onesvešćenom lomio ruke

Novosadska policija identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i naneo mu teške povrede.

"Intenzivno tragamo za I.K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u glavu i telo, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio obe podlaktice", saopštio je načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Dodaje da "policija, po nalogu tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog".

Na društvenim mrežama prethodno je objavljen video snimak na kojem se vidi kako jedan mladić brutalno prebija drugog, a potom mu, dok ovaj leži bez svesti, lomi ruke.

Na snimku koji od juče kruži društvenim mrežama vidi se kako jedan mladić sedi na drugom, koji je oboren na zemlju, i pesnicama ga udara u glavu. Nakon izvesnog vremena, pretučeni je izgubio svest, a napadač mu je zatim izlomio ruke.

Ja već par godina upozoravam na zlo koje se rodilo u Srbiji. Kriminal povezan sa vlasti. Bande kojima su odrešene ruke da rade šta hoće bukvalno bez posledica. Bande koje skupljaju glasove. Bande koje će ako se ne pobunimo pojesti i poslednji ostatak normalnog života u Srbiji! pic.twitter.com/RfAtgmrWtj

— Мирослав Паровић (@MiroslavParovic) September 11, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Identifikovan napadač koji je prebio mladića ispred lokala u Novom Sadu pa mu onesvešćenom lomio ruke

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2020

Novosadska policija identifikovala je osobu koja je u Jevrejskoj ulici pretukla dvadesetosmogodišnjeg mladića i nanela mu teške povrede, a u pitanju je državljanin Crne Gore Ivan Kontić..."Intenzivno tragamo za I.K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u glavu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.