Izvor: RTS, 12.Sep.2020, 13:48

Pretučen mladić u Novom Sadu, policija traga za napadačem

Novosadska policija identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.
Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić kaže da za napadačem intenzivno tragaju. 

"Intenzivno tragamo za I. K. (1990) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice", izjavio je Šušnjić, saopštava MUP.
Dodao je da po nalogu nadležnog tužilaštva policija radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijska potraga u Novom Sadu za muškarcem zbog brutalne tuče

Izvor: B92, 12.Sep.2020

Novi Sad -- Policija Novog Sada intenzivno traga za I. K. (30) zbog sumnje da je u Jevrejskoj ulici u tom gradu pretukao 28-godišnjeg mladića...On mu je tom prilikom naneo teške telesne povrede, izjavio je danas načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić...I. K. se sumnjičei da je mladiću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.