Izvor: Blic, 24.Maj.2025, 08:06

Svaki deseti obrok od mesa završava u kanti: Profesionalni kuvari nikad ne greše kod kupovine, evo kako biraju ovu namirnicu

Britanska domaćinstva bacaju približno 250.000 tona mesa godišnje – što je čak 10% ukupne količine govedine, svinjetine i živine koju kupuju. Pored toga što nanosi štetu životnoj sredini i životinjama, velike sume novca se takođe nepotrebno troše. Stručnjaci stoga sve više apeluju na važnost pažljivog planiranja kupovine i svesne potrošnje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.