Izvor: Blic, 03.Feb.2022, 14:43

Sutra počinje treća sezona "Igre sudbine", ali OVIH 5 GLUMACA VIŠE NEĆEMO GLEDATI Svi su napustili seriju iz istog razloga

U petak, 4. februara, počinje emitovanje treće sezone popularne serije "Igra sudbine", međutim u nastavku neće biti mnogih likova koje je publika zavolela u prvoj i drugoj sezoni, budući da su pojedini glumci odlučili da napuste ovaj projekat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završava se druga sezona “Igre sudbine”, a sutra šok iznenađenje

Izvor: Tracara.com, 03.Feb.2022

Večeras će na TV Prva biti prikazana poslednja, 421. epizoda, druge sezone najgledanije i najdugovečnije srpske serije „Igra sudbine”. Odmah nakon toga sledi specijal „Igra sudbine – nova priča”, koji će biti uvertira u ono što nas očekuje već sutra uveče, a to je prva epizoda treće...

Nastavak na Tracara.com...

Glumica iz "Igre sudbine" VERENA ZA REDITELJA SERIJE Evo šta kaže o neprijatnostima! "Kolege su me iznenadile"

Izvor: Blic, 04.Feb.2022, 13:06

Mladu glumicu Tanju Pavlović publika je upoznala u drugoj sezoni serije "Igra sudbine", kao sekretaricu glavnog negativca Ritera, a malo ko zna da je u privatnom životu Tanja verena za kolegu iz serije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.