Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 16:50

Suđenje za demoliranje "Komiteta" i napad na goste ponovo odloženo, Karapandžić nije doveden na ročište

Suđenje jedanaestorici optuženih da su 2018. godine demolirali beogradski noćni klub „Komitet“ odoloženo je danas jer Boris Karapandžić, jedan od optuženih, nije doveden iz pritvora. Karapandžić je u pritvoru od početka februara kada je uhapšen kao član kriminalne grupe „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VELJIN "VOJNIK" NIJE DOVEDEN IZ PRITVORA: Zagubljen dopis odložio suđenje za demoliranje kafića u Beogradu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Karapandžić je u pritvoru od početka februara kada je uhapšen kao član kriminalne grupe "Principi" koju je predvodio Veljko Belivuk...Suđenje jedanaestorici optuženih da su 2018. godine demolirali beogradski noćni klub "Komitet" odloženo je danas jer Boris Karapandžić, jedan od optuženih,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.