Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 12:59

Studentkinji rekla da je "CRNA KRAVA" i zato će zažaliti: Doktorki rasisti iz Novog Sada preti do 5 GODINA ZABRANE RADA, a prvu kaznu već je dobila (VIDEO)

Bahatoj doktorki rasisti dr Mileni Šćekić, koja je brutalno izvređala studentkinju medicine iz Irske Š.O., prema Kodeksu medicinske etike a u skladu sa Zakonom o lekarskoj zaštiti, preti oduzimanje licence od šest meseci do pet godina, a prvu kaznu već je dobila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doktorka iz Novog Sada rekla studentkinji da je "black krava"; mediji: Počele da joj stižu kazne VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Sa dr Milenom Šćekić, koja je vređala studentkinju medicine iz Irske, privatna novosadska klinika odlučila da prekine saradnju...Dr Mileni Šćekić, koja je brutalno izvređala studentkinju medicine iz Irske Š. O., prema Kodeksu medicinske etike a u skladu sa Zakonom o lekarskoj zaštiti, preti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.