Izvor: Blic, 28.Nov.2023, 15:29

Srpski MMA borac optužio poznatog influensera (33) za uznemiravanje devojčica od 12 godina, on se odmah oglasio: "Ovo mora da se kazni"

Marko Bojković, poznati MMA borac, oglasio se na Tik Toku gde je izneo teške optužbe na račun influensera Marka Milovanovića (33), poznatijeg kao Marko Džek. On tvrdi da je influenser uznemiravao devojčice putem društvenih mreža.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Procurilo: Ovo su šok PORUKE koje je srpski tiktoker navodno slao maloletnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023

Marko Džek danas se našao u centru skandala kada su na njegov račun iznete optužbe da on navodno uznemirava devojčice. On se oglasio i demantovao sve ove navode, a sada se u javnosti pojavila i navodna prepiska sa maloletnicom...Nakon što su se u javnosti pojavile optužbe na račun influensera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.