Izvor: Blic, 07.Jan.2024, 09:39

Srećko i Jelena su prodali stan da bi lečili ćerku Lenu i sina Kostu, a sada ih je dočekala nova muka: Mom mužu je zazvonio telefon, samo su mu rekli - dobio si otkaz. ZA BOŽIĆ IMAJU SAMO JEDNU ŽELJU - A TIČE SE SVIH NAS

Danas je Božić. Za mnoge dan kada se čitava porodica sjati za jedan sto. Do juče su verovatno svi s nogu uzimali nešto, eto, tek da čalabrcnu i zatvore vrata. Sada su svi do jednog tu. I brat sa fakulteta, i stric i strina iz Austrije i baba deda s juga. Danas je Božić. Dan kada bi sreću trebalo deliti kao upaljače pred izbore. Ipak, ima i onih kojima je današnji datum isti kao i svaki drugi jer od briga i problema više ne znaju koliko je sati i da li postoji vreme kada treba biti srećan. Jelena i Srećko Ćeferjanović vode bitku za svoju decu svaki dan kao da je poslednji, pa će još jedan Božić dočekati u strepnji i bojazni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.