Izvor: Blic, 13.Dec.2023, 10:14

Srbija ostvarila neke od najboljih rezultata u Evropi: Objavljena ocena kreditne agencije Fič!

Srbija je posle pandemije korone ostvarila neke od najboljih ekonomskih rezultata u Evropi, ocenio je direktor nezavisne grupe u američkoj agenciji za kreditni rejting Fič, Pol Gembl, navodeći da je Vlada Srbije racionalizovala potrošnju i smanjila dug, što je podržano snažnim ekonomskim rastom i investicijama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fič: Srbija posle pandemije ostvarila neke od najboljih rezultata u Evropi

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Srbija je posle pandemije korone ostvarila neke od najboljih ekonomskih rezultata u Evropi...To je ocenio direktor nezavisne grupe u američkoj agenciji za kreditni rejting Fič, Pol Gembl, navodeći da je Vlada Srbije racionalizovala potrošnju i smanjila dug, što je podržano snažnim ekonomskim rastom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.