Izvor: Blic, 28.Sep.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Božović: Zatvorili smo 350 bespravnih gradilišta i SRUŠILI 15 DIVLJIH OBJEKATA

Od stupanja na snagu novog Zakona o planiranju i izgradnji, novembra 2018. godine, kada je nadležnost sa opština prešla na gradsku građevinsku inspekciju, u Beogradu je srušeno 15 bespravno građenih objekata ukupne površine oko 20.000 kvadratnih metara, izjavila je Tanjugu gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Beogradu srušeno 15 bespravno podignutih objekata

Izvor: B92, 28.Sep.2019

Beograd -- Gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović u intervjuu Tanjugu objavila je informaciju koliko je srušeno nelegalnih objekata..."Od stupanja na snagu novog Zakona o planiranju i izgradnji, novembra 2018. godine, kada je nadležnost sa opština prešla na gradsku građevinsku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.