Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 07:58

SVE O "DIVLJIM" TAKSISTIMA Ima ih više vrsta, najveći prevaranti "deru" putnike na beogradskom aerodromu, a evo koje lokacije su im još omiljene

Bilo da ih nazivamo "divljim", lažnim ili neprijavljenim taksistima, ova boljka Beograda, ali i čitave Srbije mogla bi da bude svedena na minimum u narednom periodu. Barem su takva očekivanja pojačane kontrole na aerodromu "Nikola Tesla" koju je najavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. Uprkos tome što su "rak rana" domaćeg turizma i pretnja regularnim taksi prevoznicima, do sada su divlji taksisti uspevali da istraju u varanju građana, sa minimalnim mogućnostima da u istom budu uhvaćeni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.