Izvor: Blic, 19.Maj.2020, 13:16

SUMANUTO: Ovo je najskuplji MIKRO STAN na Vračaru, košta 18.000 evra i u njemu ne možeš da se okreneš

Stanovi u Beogradu poslali su vrlo skupi, to već i ptice na grani znaju. Izgleda da ptice na Vračaru ne znaju koliko košta stajanje na toj grani. Jedan stan na ovoj lokaciji, ne veći od mnogih ostava, prodaje se za skoro dvadeset hiljada evra. Caka je u tome što taj stan ima samo osam kvadrata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STAN U STROGOM CENTRU BEOGRADA ZA "SMEŠNE" PARE: Moguće je, ali postoji JEDNA CAKA u celoj priči

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2020

Vračar i Dorćol su uvek traženi...Stanovi u Beogradu poslali su vrlo skupi, to već i ptice na grani znaju. Izgleda da ptice na Vračaru ne znaju koliko košta stajanje na toj grani. Jedan stan na ovoj lokaciji, ne veći od mnogih ostava, prodaje se za skoro dvadeset hiljada evra. Caka je u tome što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.