Izvor: Blic, 28.Mar.2024, 08:24

STIŽE NAM LETO Za vikend će u Srbiji temperatura ići i do 29 stepeni: Ovo je najnovija najava RHMZ-a

Leto stiže ranije u Srbiju. Kako je na svom sjatu najavio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) od sutra se u našoj zemlji očekuju letnje temperature. One će se održati za vikend i u ponedeljak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ objavio kakvo će vreme biti narednih sedam dana

Izvor: Danas, 28.Mar.2024

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je danas vremensku prognozu za narednih sedam dana. Prema najavama meteorologa, do kraja marta u Srbiji nas očekuju letnje temperature.

Nastavak na Danas...

ZA VIKEND - VANREDNO! Slede 2 šoka za naše telo - pomeranje kazaljki i letnjih 30 stepeni, a već nas lomi prolećni umor: Spremite klime, ali i lekove za glavobolju i za smirenje!

Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 08:01

Posle najtoplijeg februara i uopšte najtoplije zime ikada u našoj zemlji, tek što smo zakoračili u proleće, stiže nam - leto! Kao da to nije dovoljno, već u nedelju nas čeka pomeranje sata, zbog čega će mnogi imati glavobolju, ali i biti nervozni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.