Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 21:18

STIGLE NOVE KOVANICE Zavod za izradu novčanica u Topčideru radio je punom parom, a dve izmene UPADAJU U OČI

Nemojte se začuditi kada vam narednih dana u prodavnicama, prilikom vraćanja kusura, prodavac pruži nešto drugačije novčiće. Narodna banka Srbije pustila je u opticaj kovani novac apoena od 1, 2 i 5 dinara predviđen za ovu godinu. Osim što će novčići biti novi, imaće i novu oznaku godine kovanja "2020".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIGLE NOVE KOVANICE U SRBIJU: Dve izmene će vam posebno upasti u oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 21:13

Nemojte se začuditi kada vam narednih dana u prodavnicama, prilikom vraćanja kusura, prodavac pruži nešto drugačije novčiće...Narodna banka Srbije pustila je u opticaj kovani novac apoena od 1, 2 i 5 dinara predviđen za ovu godinu. Osim što će novčići biti novi, imaće i novu oznaku godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.