Izvor: Blic, 05.Maj.2021, 12:48

SRPKINJA BRUTALNO UBIJENA U BEČU Bivši partner je izrešetao u stanu, ona ranjena istrčala na ulicu! Mortus pijani ubica seo na klupu ispred zgrade I NASTAVIO DA PIJE (VIDEO)

Teška tragedija dogodila se prošlog četvrtka u Beču kada je muškarac (42) ubio hicima iz pištolja svoju bivšu partnerku, ženu srpskog porekla (35). Nakon ubistva seo je na klupu ispred zgrade i nastavio da pije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJKA SRPSKOG POREKLA UBIJENA U BEČU: Marija (35) upucana dvaput u stanu, pa iskrvarila ispred zgrade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021

Nesrećna devojka bila je majka dvoje dece..U četvrtak uveče u Beču je došlo do stravičnog zločina kada je muškarac ubio Mariju M. (35), poreklom iz Srbije. Policija je osumnjičenog za ubistvo uhapsila na licu mesta...Zabrinuti stanovnici bečkog naselja Brigetanau oko 20 sati su obavestili policiju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.