Izvor: Blic, 24.Jul.2023, 06:36

SRBIJA BROJI ŠTETU I PLAČE Milionski gubici zbog superoluje: Razoreni usevi, razlupane kuće i automobili - ovo su primeri (FOTO/VIDEO)

Uništeni usevi, polupani automobili, oštećene kuće i putevi i kompletna infrastruktura, to je bilans superoluje, treće u četiri dana, koja je u subotu uveče zadesila veći deo Srbije. Šteta se meri milionima evra, a najveća je u kraljevačkom, čačanskom i zaječarskom kraju, dok je još jednom stradao i Novi Sad.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

[APEL ZA POMOĆ] Hangar i zgrade Aero-kluba Kraljevo pretrpeli veliku štetu tokom oluje, obraćaju se za pomoć vazduhoplovcima

Izvor: TangoSix.rs, 24.Jul.2023

Tokom prekjučerašnje oluje koja je prošla kroz veći deo Srbije stradao je i sportski aerodrom Kraljevo. Kako je za Tango Six kazao Gordan Đurović, predsednik aero-kluba Kraljevo, zbog grada koji je oko 17 časova u subotu izručen iz grmljavinskog sistema po širem reonu grada, infrastruktura aerodroma...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.