Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 09:53

SRBI SA KOSOVA KRENULI NA GLASANJE U CENTRALNU SRBIJU Iz Kosovske Mitrovice se zaputilo 10 autobusa, očekuje se da će do Raške stići 40 (FOTO, VIDEO)

Srbi sa Kosovskog Pomoravlja noćas su prvi krenuli na glasanje. Srbi iz Gornjeg Kusca, Vitine, Kosovske Kamenice i drugih mesta u kojima žive Srbi u Kosovskom Pomoravlju već od 4.30 su se u velikom broju uputili na glasanje da ispune svoju građansku dužnost.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbi iz Kosovskog Pomoravlja stigli na glasanje u Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 17.Dec.2023

Srbi sa Kosova iz Gornjeg Kusca, Vitine, Kosovske Kamenice i drugih mesta iz Kosovskog Pomoravlja u 7:00 sati su već bili na biračkim mestima u Vranju. Srbi iz Kosovskog Pomoravlja noćas su prvi krenuli na glasanje. Srbi iz Gornjeg Kusca, Vitine, Kosovske Kamenice i drugih mesta u kojima Srbi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.