Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 12:54

SPECIJALNE JEDINICE IDU KA JARINJU Bez saobraćaja na dva administrativna prelaza, gužve na Merdaru, konvoj ROSU prošao kroz Leposavić (VIDEO)

Jarinju i Brnjaku, dva administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji gde je juče bilo prilično tenzično, danas je mnogo mirnije. Međutim, putevi su i dalje blokirani i nema putničkog saobraćaja osim prelazaka pešice. Na trećem prelazi, Merdare, su već gužve za probne RKS tablice.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Brnjaku i Jarinju blokirano i mirno, na Merdaru gužva, vozači čekaju probne tablice

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2021

Od jutros je na na dva prelaza na Severu Kosova, Brnjaku i Jarinju mirno, putevi su i dalje blokirani, te nema putničkog saobraćaja osim prelazaka pešice, dok su na prelazu Merdare već gužve za probne "RKS" tablice, uz pomoć kojih je od ponedeljka jedino moguće ući na Kosovo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.