Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2021, 13:37

Na Brnjaku i Jarinju blokirano i mirno, na Merdaru gužva, vozači čekaju probne tablice

Od jutros je na na dva prelaza na Severu Kosova, Brnjaku i Jarinju mirno, putevi su i dalje blokirani, te nema putničkog saobraćaja osim prelazaka pešice, dok su na prelazu Merdare već gužve za probne "RKS" tablice, uz pomoć kojih je od ponedeljka jedino moguće ući na Kosovo.
Pogledaj vesti o: Brnjak,   Jarinje,   Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kosovo, Srbija i pregovori: Zašto su zabranjene srpske tablice

Izvor: Danas, 21.Sep.2021

BBCSve je blokirano na Jarinju Mirko Ilić je prespavao noć između ponedeljka i utorka u Kosovskoj Mitrovici, a njegov automobil ostao je 50 kilometara dalje, zaglavljen u koloni na graničnom prelazu Jarinje. On je u ponedeljak pokušao sa Kosova da uđe u Srbiju, ali su ih na prelazu Jarinje zatekle...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.