Izvor: Blic, 04.Maj.2021, 08:28

SITUACIJA SE STABILIZUJE Znatno manje zahteva za ZASTOJ OTPLATE OBAVEZA bankama

Krajem aprila istekao je rok za "moratorijum tri" u okviru koga su preduzeća i fizička lica mogla da zatraže od banaka zastoj u otplati kredita, minusa ili duga po karticama. Za razliku od prva dva moratorijuma koja su išla po automatizmu, za treći se prijavio daleko manji broj klijenata. Iako se čini da se situacija zbog pandemije kovida 19 stabilizuje stručnjaci kažu da do potpune normalizacije finansijskog poslovanja treba još sačekati, piše RTS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za treći moratorijum na kredite prijavilo se manje klijenata nego za prethodna dva

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2021

Krajem aprila istekao je rok za "moratorijum tri" u okviru koga su preduzeća i fizička lica mogla da zatraže od banaka zastoj u otplati kredita, minusa ili duga po karticama...Za razliku od prva dva moratorijuma koja su išla po automatizmu, za treći se prijavio daleko manji broj klijenata. Iako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.