Izvor: Blic, 18.Avg.2023, 20:44

"SIN TI JE PROKLET, TO JE CRNA MAGIJA!" Očajna žena unajmila "Vidovitu Marijelu": Nije joj skinula magiju, ali jeste novac i zlato

"Napustila vas je voljena osoba? Nesrećni ste i ne možete da pronađete ljubav? Možda mislite da vas partner vara? Pozovite me i ispričajte mi problem i recite šta očekujete od ljubavi, a ja ću vam pomoću mojih moćnih ljubavnih rituala ispuniti najveće želje...", piše u oglasu na Fejsbuku iza koga se kriju prevaranti. Protiv jednog od njih, D. N. (25), pre tri dana je podignuta optužnica zbog sumnje da je u novembru 2020. godine od žene iz Smedereva uzeo zlato i novac u vrednosti od 120.000 dinara obećavajući joj da će skinuti crnu magiju koju je, kako joj je tvrdio, bačena na njenog sina.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.