Izvor: Blic, 23.Nov.2023, 07:01

Pravi Vuk sa Volstrita ekskluzivno za "Blic Biznis": Džordan Belfort otkriva mračnu stranu njujorške berze i digitalnih valuta ali i gde danas ulaže milione (VIDEO)

Džordan Belfort, poznatiji po nadimku Vuk sa Volstrita, bio je simbol moći i bogatstva zbog impresivnih finansijskih uspeha tokom devedesetih godina. Njegova karijera na njujorškoj berzi trajala samo jedan dan, a reputaciju vrhunskog brokera izgradio je u sopstvenoj kompaniji koja je zarađivala milione. Danas je dobro plaćen motivacioni govornik i širom sveta drži predavanja o veštinama prodaje i poslovanja, a u ekskluzivnom intervju za "Blic Biznis" otkriva svoju investicionu strategiju ali i mračnu stranu Volstrita.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.