Izvor: Blic, 09.Jan.2024, 12:30

Počela prijava za novu pomoć države za penzionere: Na spisku više od 20.000 starih, a ovaj uslov je presudan

Danas je počela prijava za besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima u trajanju od 10 dana. Pravo na ovu pomoć države imaju svi penzioneri čije prebivalište je u Srbiji i čija penzija ne prelazi 39.850 dinara, a prijava traje do 25. januara.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas počela prijava za još jednu državnu pomoć penzionerima

Izvor: Kamatica.com, 09.Jan.2024

Danas je počela prijava za besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima u trajanju od 10 dana..

Nastavak na Kamatica.com...

PIO raspisao poziv za prijave za besplatno lečenje penzionera u banjama za 2024. godinu

Izvor: Danas, 09.Jan.2024

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) raspisao je danas oglas za upućivanje korisnika penzija na rehabilitaciju za 2024. godinu, a pravo da konkurišu za desetodnevnu besplatnu rehabilitaciju u banjama i lečilištima Srbije imaju korisnici čija penzija iznosi do 39.850 dinara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.