Izvor: Pančevac-online.com, 21.Mar.2023, 15:26

PANČEVAC NA 55. SAJMU AUTOMOBILA Pogledajte neke od najluksuznijih modela automobila i motocikala! FOTO

55. Međunarodni salon automobila, pod sloganom „Koji je zvuk automobila?“ će biti otvoren za posetioce od 22. do 28. marta i okupiće 250 izlagača koji će predstaviti 33 automobilska brenda. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvoriće danas Međunarodni sajam automobila i Međunarodni sajam motocikala, na Beogradskom sajmu. Otvaranje sajma zakazano je za 17 […] The post PANČEVAC NA 55. SAJMU AUTOMOBILA Pogledajte neke od najluksuznijih modela automobila i motocikala! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala

Izvor: Beta Video, 21.Mar.2023

BEOGRAD - Međunarodni salon automobila, 55. po redu i 15. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme ``Motopašion`` otvoren je danas u Beogradu.(pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Otvoren 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala

Izvor: Beta, 21.Mar.2023

Međunarodni salon automobila, 55. po redu i 15. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion" otvoren je danas u Beogradu.Ovogodišnji Međunarodni salon automobila okupio je 250 izlagača, koji će predstaviti 33 automobilska i sedam brendova lakih vozila sa više od 40 premijera.Na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.