Izvor: Blic, 02.Nov.2023, 13:50

PRVE SLIKE NESREĆE U SIĆEVAĆKOJ KLISURI Delovi automobila svuda po putu, jedan deo smrvljen ispod kamiona (FOTO)

Muškarac star 52 godine iz Niša izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sićevačkoj klisuri kod Niša koja se dogodila danas oko 10.40 časova, a na fotografijama sa mesta nesreće vidi se automobil"zastava 101" koji je presečen na dva dela. Nastradali čovek se nalazio za volanom automobila koji se sudario sa kamionom marke MAN.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezive fotografije udesa kod Niša: Delovi automobila po putu, jedan presečen napola, drugi potpuno smrskan ispod kamiona (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 02.Nov.2023

Sudarili su se šleper marke MAN rumunskih registarskih oznaka i "zastava 101" niške registracije, a prema prvim informacijama, na licu mesta nastradao je vozač automobila

Nastavak na 24sedam.rs...

TRAGEDIJA KOD GORNJEG MILANOVCA Automobil pokosio pešaka na Ibarskoj magistrali, on preminuo na licu mesta

Izvor: Blic, 02.Nov.2023

Jedan pešak poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na Ibarskoj magistrali kod Gornjeg Milanovca, kada je na njega naleteo automobil.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.