Izvor: Blic, 17.Okt.2021, 19:22

PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE MAJE BEROVIĆ Ponosno grli stomak: "Neizmerno sam srećna i blagoslovena, biće više beba sledeće godine!"

Nagađanjima je došao kraj. Muzička zvezda Maya Berović, nakon brojnih spekulacija da je u drugom stanju, odlučila je da ovu radosnu vest podeli sa svojim fanovima. Kako saznajemo Maya je ušla u šesti mesec trudnoće, a na svet će u februaru doneti dečaka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maja Berović čeka bebu! Podelila radosnu vest sa fanovima!

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2021

Nakon brojnih spekulacija da je u drugom stanju, pevačica je odlučila da ovu radosnu vest podeli sa svojim fanovima. Maja Berović čeka bebu i sada je šestom mesecu trudnoće...Ovim povodom se oglasila Maja Berović se oglasila i sa zanimljivom fotografijom i poručila:..- Izgleda da će biti nešto...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.