Izvor: Blic, 03.Jun.2021, 14:19

PROJEKAT OD ISTORIJSKOG ZNAČAJA Predsednik Mirović sa delegacijom kineske kompanije o izgradnji auto-puta

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović razgovarao je danas sa delegacijom kompanije "Shandong Hi-Speed Group", koju je predvodio izvršni direktor Meng Jan, o projektu izgradnje auto-puta Beograd - Zrenjanin - Novi Sad, koji će realizovati ova kineska kompanija, i mogućnostima za buduću saradnju.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRADNJA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENJANIN-NOVI SAD KREĆE OD OKTOBRA? Kineska kompanija zainteresovana i za druge projekte

Izvor: Blic, 03.Jun.2021

U narednih nekoliko meseci počeće izgradnja na prvoj deonici od Beograda do Zrenjanina, na autoputu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u razgovoru sa predstavnicima kompanije Shandong Hi-Speed Group, koju je predvodio izvršni direktor Meng Jan.

Nastavak na Blic...

Projekat od "istorijskog značaja": Auto-put dug 110 kilometara, uskoro radovi na prvoj deonici

Izvor: B92, 03.Jun.2021

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović razgovarao je danas sa delegacijom kompanije "Šandong haj-spid grup", koju je predvodio izvršni direktor Meng Jan...Oni su razgovarali o projektu izgradnje auto-puta Beograd - Zrenjanin - Novi Sad, koji će realizovati ova kineska kompanija, kao i o mogućnostima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.