Izvor: Blic, 25.Jul.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZOR KOJI SLAMA SRCE Na sahrani manekenke Dijane Milojković muk i tišina, neutešna lica: "Neizmerna je tuga zbog njenog preranog odlaska"

Ogromni red skoro do kapije gradskog groblja u Ćupriji kakav meštani nisu videli. Ljudi svih generacija čekaju da odaju poslednju počast premlado preminuloj Dijani Milojković koju će pamtiti po lepoti i dobroti, a pre svega po junačkoj borbi protiv opake bolesti do zadnjeg dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGROMNA BOL I TUGA NA LICU Aleksandra Prijović na sahrani NEMA I UTUČENA zbog odlaska Dijane Milojković

Izvor: Blic, 25.Jul.2019

Prijatelji, rodbina i voljeni, kao i svi oni koji su podržavali misicu Dijanu Milojković okupili su se na groblju u Ćupriji kako bi odali počast misici koja je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.