Izvor: Blic, 11.Avg.2019, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNICI, PRINČEVI, HOLIVUDSKA ELITA... Milijarder i seksualni napasnik Epstajn je govorio da voli da "ULAŽE U LJUDE", a ovo su imena koja su povezivana s njim

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn danas je počinio samoubistvo u zatvoru, a svojevremeno on je govorio da voli da "ulaže u ljude".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOLESNI UM MILIJARDERA PEDOFILA Kako je pokušao da prevari ugledne naučnike da bi sproveo svoj BIZARAN PLAN

Izvor: Blic, 11.Avg.2019

Džefri Epstajn, imućni finansijer optužen za seksualnu trgovinu maloletnicama, juče je počinio samoubistvo u zatvoru, a svojevremeno je govorio da ima neobičan san. Naime, nadao se da će stvoriti novu ljudsku rasu sa svojim DNK, tako što će oploditi žene na svom ogromnom ranču u Novom Meksiku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.