Izvor: Blic, 13.Jul.2020, 13:20

POŠAO NA ODMOR SA GRUMENOM KOKAINA!? Srpski carinici zaustavili automobil belgijskih registracija i pronašli nekoliko vrsta RETKE DROGE

Carinici su u saradnji sa policijom 13. jula 2020. godine na prelazu Gradina sprečili pokušaj jednog putnika da prokrijumčari više vrsta narkotika među kojima i kokain u kamenu koji se retko viđa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenuo na odmor s kokainom u kamenu, zaustavljen na Gradini

Izvor: RTS, 13.Jul.2020

Carinici su, u saradnji s policijom na prelazu Gradina, sprečili pokušaj jednog putnika da prokrijumčari više vrsta narkotika, među kojima i kokain u kamenu koji se retko viđa, saopštila je Uprava carina Srbije. . Grumen kokaina težak 83,14 grama odlikuje se izvanrednom...

Nastavak na RTS...

Pokušali da prošvercuju VELIKU SVOTU NOVCA preko Gradine: Sakrili 100.000 funti u hlebu, kesicama čipsa, ulošcima, pelenama... (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Jul.2020, 12:37

Carinici su 13. jula 2020. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili jednu četvoročlanu porodicu da preko granice prenese više od 100.000 neprijavljenih funti skrivenih u gotovo svim stvarima koje su poneli sa sobom na put.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.