Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO "SNAJPERISTA" IZ NOVOG SADA Prolaznike iz vazdušne puške gađao TINEJDŽER

Novosadska policija uhapsila je danas M. J. (19) zbog sumnje da je iz svog stana pucao iz vazdušne puške na prolaznike u Bulevaru Jaše Tomića i tom prilikom povredio četvoro građana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijabolama gađao iz stana

Izvor: Večernje novosti, 16.Maj.2019

Novosadska policija uhapsila M.J. (19), osumnjičenog da je pucao iz vazdušne puške NOVOSADSKA policija rasvetlila je pucanje iz vazdušne puške na Novosađane koje se dogodilo od 3. Do 5. maja i zbog sumnje da je izazvao opštu opasnost, uhapsila M.J. (19) iz Novog Sada. On...

Nastavak na Večernje novosti...

Novi Sad: ON je pucao na prolaznike?!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019

Novosadska policija uhapsila je devetnaestogodišnjaka iz ovog grada čiji su inicijali M.J, jer je osumnjičen da je pucajući iz vazdušne puške iz svog stana ranio četvoro građana, saopšteno je iz Policijske uprave Novog Sada...Foto: MONDO/P. V...U saopštenju je navedeno da je M.J. iz svog stana...

Nastavak na Mondo...

Ko je NOVOSADSKI SNAJPERISTA koji je danima iz VAZDUŠNE PUŠKE pucao na sugrađane?

Izvor: Blic, 17.Maj.2019, 19:09

Milan Jović (19) iz Novog Sada koji je gađao prolaznike iz vazdušne puške živeo je u zgradi Save Ljubojeva i opet je pucao nedelju, nakon čega je u ponedeljak uhapšen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.