Novi Sad: ON je pucao na prolaznike?!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: ON je pucao na prolaznike?!

Novosadska policija uhapsila je devetnaestogodišnjaka iz ovog grada čiji su inicijali M.J, jer je osumnjičen da je pucajući iz vazdušne puške iz svog stana ranio četvoro građana, saopšteno je iz Policijske uprave Novog Sada.

Foto: MONDO/P. V.

U saopštenju je navedeno da je M.J. iz svog stana nasumice pucao na ljude iz vazdušne puške od 3. do 5. maja.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, po odobrenju javnog tužioca kojem će uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krivičnu prijavu biti odveden na saslušanje.

Policija poziva građane koji su eventualno pogođeni, a nisu prijavili, da to učine pozivom na broj 021/451-125.

Na teret M.J. stavljeno je krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Novosadska policija od petka je tragala za osobom koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva.

Sličan misteriozni slučaj odvija se poslednja dva dana i u Beogradu - na prolaznike u Sarajevskoj ulici u centru grada navodno puca nepoznata osoba iz vazdušne puške. Prema navodima obližnjih stanara iz centra Beograda, dve osobe su ranjene. Policija se još nije oglasila o ovom događaju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.