Izvor: Blic, 09.Maj.2023, 18:47

Ovo su TRI STVARI koje će učenike sačekati odmah po POVRATKU U ŠKOLU: Suočavanje sa strahom je najvažnije, a evo kroz šta još sve ova deca moraju da prođu

Nedelju dana posle masakra koji se dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik te škole ubio osmoro đaka i čuvara, a ranio još sedmoro, prema najavama, đaci bi trebalo da se vrate u klupe. Ministarstvo zdravlja, škola, pojačano obezbeđenje, psiholozi, psihijatri, svi su deci na raspolaganju. Ipak, činjenica da je sve sveže i da su mnogi đaci pod stresom, nameće pitanje da li su učenici ove škole zaista spremni da se suoče i vrate tamo odakle su prošle nedelje spasavali živu glavu. Mnogi smatraju da je još uvek rano.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.