Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2023, 14:17

Predsednik Saveta roditelja u „Ribnikaru“: Razmatra se odlaganje povratka dece

Vrata škole "Vladislav Ribnikar" otvorena su samo za učenike od prvog do četvrtog razreda koji časove imaju u produženom boravku. Iako je bilo najavljeno da će i ostali učenici od sutra biti u klupama, predsednik Saveta roditelja u toj školi Igor Đorđević kaže da još nije potpuno odlučeno da se povratak u školu desi sutra. Svakako bilo sutra ili nekog drugog dana – to neće biti nastava, ističe Đorđević i dodaje da će nastava početi kada deca i nastavnici procene da je za to došlo vreme.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naša deca neće normalizovati vašu nenormalnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2023

Anketirati roditelje dece koja su preživela stravičan zločin u školi “Vladislav Ribnikar” - dva dana nakon tragedije, o tome da li će tu istu preživelu decu poslati ponovo u školu od ponedeljka – na dan sahrane još dvoje - u školi - stradale dece i dan nakon što je sahranjeno četvoro...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.