Izvor: Blic, 21.Maj.2023, 22:08

Otac ubijene devojčice: Mračna seansa u OŠ "Vladislav Ribnikar", deci puštana narodna muzika i traženo da se povežu sa duhovima ubijenih vršnjaka

Slobodan Negić, otac devojčice Sofije Negić koja je ubijena u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", izjavio je večeras da je izvesna doktorka Ranka Radulović 5. maja u "Ribnikaru", samo dva dana nakon masovnog ubistva, sprovela "mračnu psihoterapijsku seansu" sa decom koja su tog dana došla u školu da pokupe svoje stvari. Tokom te seanse je, izjavio je Negić, deci puštala narodnu muziku i navodila ih da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojih ubijenih drugara i drugarica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac devojčice ubijene u "Ribnikaru": U školi se deca "povezivala sa dušama stradalih drugara"

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2023

Otac devojčice koja je stradala u OŠ "Vladislav Ribnikar" Slobodan Negić izjavio je da su neka deca na psihoterapijama po povratku u školske klupe "povezivana dušama svojih nastradalih drugara".

Nastavak na Radio 021...

„Neko žali preko medija, neko u tišini“: Doktorka odgovorila na navode oca ubijene devojčice

Izvor: Danas, 22.Maj.2023, 09:14

Otac devojčice koja je nastradala u masovnoj pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sinoć je u "Utisku nedelje" naveo da je doktorka deci u toj školi puštala narodnu muziku" i "povezivala ih sa duhovima i dušama svojih nastradalih drugara“.

Nastavak na Danas...

Ministarstvo zdravlja naložilo hitan inspekcijski nadzor zbog pritužbi na seanse doktorke Ranke Radulović u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Nakon što je Slobodan Negić, otac ubijene devojčice u OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavio da je doktorka Ranka Radulović samo dva dana nakon masakra u toj školi držala seansu sa decom bez znanja roditelja, Ministarstvo zdravlja je naložilo vanredni inspekcijski nadzor Klinike za psihijatriju Univerzitetskog...

Nastavak na Blic...

Oglasila se dr Ranka Radulović, evo njene verzije sporne seanse u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Dr Ranka Radulović, za koju je otac devojčice Sofije Negić, ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar", naveo da je đacima VII/2 odeljenja održala "mračnu seansu" sa narodnom muzikom i "povezivanjem sa duhovima" samo dva dana posle masakra, oglasila se sa svojom verzijom spornog događaja od 5. maja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.