Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 16:38

Ministarstvo zdravlja naložilo hitan inspekcijski nadzor zbog pritužbi na seanse doktorke Ranke Radulović u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Nakon što je Slobodan Negić, otac ubijene devojčice u OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavio da je doktorka Ranka Radulović samo dva dana nakon masakra u toj školi držala seansu sa decom bez znanja roditelja, Ministarstvo zdravlja je naložilo vanredni inspekcijski nadzor Klinike za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo prosvete o dr Ranki Radulović: Metoda nije priznata, loša procena Ministarstva zdravlja

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2023

Snežana Vuković iz Ministarstva prosvete izjavila je da su naknadno čuli o psihoterapiji koju je sa učenicima u OŠ "Vladislav Ribnikar" držala dr Ranka Radulović.

Nastavak na Radio 021...

Oglasila se dr Ranka Radulović posle pritužbi na njenu seansu u školi "Vladislav Ribnikar"

Izvor: B92, 22.Maj.2023

Dr Ranka Radulović dala je izjavu posle optužbi da je samo dva dana nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" držala seansu sa decom bez znanja roditelja...Njenu izjavu prenosimo u celosti..."U školu "Vladislav Ribnikar" u Beogradu sam hitno poslata u petak 05. maja 2023. sa svog radnog mesta na Klinici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.