Izvor: Blic, 23.Mar.2023, 22:20

"OTIŠAO SAM DA SINU DONESEM ĆEVAPE, VRATIO SE MESEC I PO DANA KASNIJE" Miloš je proveo 15 dana u komi, imao 45 preloma, a ovo je njegova ISPOVEST

Pacijent kojem su lekari u Klinici za neurohirurgiju UKCS punih osam sati prišivali pokidane nerve, kako bi vremenom uspeo da povrati funkciju leve ruke gotovo iščupane iz ramena u saobraćajnoj nesreći na motoru, izašao je iz bolnice. Efekti izuzetno komplikovanog zahvata, kakav je i prvi put urađen na ovoj klinici, još ne mogu da se vide. Ako sve bude išlo prema planu doktora: on će dnevno, za po jedan milimetar, u narednih godinu dana, povećavati pokretljivost ruke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.