Izvor: Blic, 26.Apr.2021, 11:21

OD BEGUNACA NI TRAGA NI GLASA Suspendovani čuvari zatvora u Kruševcu zbog bekstva dva pritvorenika

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija suspendovala je sa posla četiri pripadnika Službe za obezbeđenje u Okružnom zatvoru u Кruševcu nakon ustanovljenih propusta za koje se sumnja da su doveli do bekstva dva pritvorena lica 24. aprila 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo pravde: Suspendovani radnici obezbeđenja u zatvoru u Kruševcu

Izvor: Danas, 26.Apr.2021

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija suspendovala je i pokrenula disciplinski postupak protiv četiri radnika obezbeđenja u Okružnom zatvoru u Кruševcu, zbog propusta koji je doveo do bekstva dva osuđenika, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

Nastavak na Danas...

Ministarstvo pravde Srbije: Suspendovani radnici obezbeđenja u zatvoru u Kruševcu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Apr.2021

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija suspendovala je sa posla četiri pripadnika Službe za obezbeđenje u Okružnom zatvoru u Kruševcu, nakon ustanovljenih propusta za koje se sumnja da su doveli do bekstva dva pritvorena lica, saopštilo je Ministarstvo pravde. Kako je ranije navedeno ,iz prostorija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Suspendovana četiri zatvorska čuvara u Kruševcu nakon bekstva pritvorenika

Izvor: RTS, 26.Apr.2021

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija suspendovala je sa posla četiri pripadnika Službe za obezbeđenje u Okružnom zatvoru u Kruševcu nakon ustanovljenih propusta za koje se sumnja da su doveli do bekstva dva pritvorena lica 24. aprila. . Protiv zaposlenih će biti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.