Izvor: Blic, 23.Maj.2023, 11:58

Nova pravila za subvencionisanje investitora! Država će davati maksimalno 5.000 evra po radniku, a evo i šta se još menja

Vlada Srbije izmenila je Uredbu o određivanju kriterijuma za dodelu podsticaja radi privlačenja direktnih ulaganja, kojom je podigla prag za potrebno minimalno ulaganje. Prema izmenama, da bi investitor mogao da računa na pomoć države, potrebno je da uloži minimalno 300.000 evra, umesto dosadašnjih 100.000 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada izmenila uredbu koja se tiče direktnih ulaganja: Novi propisi za subvencije investitorima u Srbiji

Izvor: Danas, 23.Maj.2023

Vlada Srbije izmenila je Uredbu o određivanju kriterijuma za dodelu podsticaja radi privlačenja direktnih ulaganja, kojom je podigla prag za potrebno minimalno ulaganje, piše portal eKapija.

Nastavak na Danas...

Nove mere vlade povećale prag ulaganja za direktne strane investicije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2023

BEOGRAD – Izmenama Uredbe za dodelu podsticaja za privlačenja direktnih investicija podignut je prag za minimalno ulaganje, a da bi investitor mogao da računa na pomoć države potrebno je da u investicioni projekat u privredi uloži majmanje 300.000 evra. “Investitori u Beogradskom regionu mogu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.