Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2023, 15:55

Nove mere vlade povećale prag ulaganja za direktne strane investicije

BEOGRAD – Izmenama Uredbe za dodelu podsticaja za privlačenja direktnih investicija podignut je prag za minimalno ulaganje, a da bi investitor mogao da računa na pomoć države potrebno je da u investicioni projekat u privredi uloži majmanje 300.000 evra. “Investitori u Beogradskom regionu mogu da računati na pomoć države ukoliko planiraju da ulože minimalno 500.000 […]
Vest Nove mere vlade povećale prag ulaganja za direktne strane investicije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Nove mere vlade povećale prag ulaganja za direktne strane investicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2023

Izmenama Uredbe za dodelu podsticaja za privlačenja direktnih investicija podignut je prag za minimalno ulaganje, a da bi investitor mogao da računa na pomoć države potrebno je da u investicioni projekat u privredi uloži najmanje 300.000 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.