Izvor: Blic, 06.Jul.2022, 20:12

"Nadam se da ću bar DUBOKU STAROST DOČEKATI U NOVOJ KUĆI" Ovo je pravi razlog zbog kog je Nikolina živela u Hrvatskoj, a njen muž u Srbiji! O Beogradu je uvek imala JASAN STAV

Nekadašnja voditeljka Nikolina Pišek pre dva meseca ostala je bez supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a javnost ne prestaje da intrigira njihov odnos za vreme braka.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIKOLINA JE 6 MESECI PRE SMRTI MUŽA PROMENILA PODATKE U DOKUMENTIMA "Istina je, dobila sam kazne zbog toga! Stisla me je birokratska zavrzlama"

Izvor: Blic, 07.Jul.2022, 06:31

Bivša voditeljka Nikolina Pišek u maju mesecu ove godine ostala je bez supruga, istoričara umestnosti Vidoja Ristovića, a šest meseci pre toga je konačno, posle čak osam godina braka, promenila podatke u dokumentima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.