Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 14:36

NOVICI ANTIĆU IPAK ODREĐEN PRITVOR Predsednika vojnog sindikata sprovode u zatvor

Kako za "Blic" kažu u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg suda u Novom Sadu, na osnovu žalbe Višeg javnog tužilaštva na rešenje sudije za prethodni postupak, vanpretresno veće Višeg suda je preinačilo odluku o odbijanju pritvora za Novicu Antića i Predraga Jevtića i određen im je pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasilo se tužilaštvo povodom pritvora Novici Antiću, evo šta mu se sve stavlja na teret

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu saopštilo je da je donelo Naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih Novice Antića, Predraga Jevtića i D.T. zbog, kako navode, produženog krivičnog dela Pronevera u saizvršilaštvu, kažnjivo Krivičnim zakonikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.