Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2024, 15:31

Predsedniku Vojnog sindikata Novici Antiću ipak određen pritvor do 30 dana

Predsedniku Vojnog sindikata Srbije Novici Antiću i funkcioneru tog sindikata Predragu Jevtiću određen je pritvor do 30 dana, piše Nova.rs.
Na osnovu žalbe Višeg javnog tužilaštva na rešenje sudije za prethodni postupak, vanpretresno veće Višeg suda je poništilo rešenje o odbijanju pritvora za Novicu i Jevtića i određen im je pritvor do 30 dana.
U toku je sprovođenje u pritvor u Klisi.
Ova saznanja potvrdio je za Nova.rs i advokat sindikalca Vuk Tufegdžić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Podsetimo, Novica Antić i još dvojica sindikalaca uhapšeni su u utorak zbog sumnje da su kao rukovodioci Vojnog sindikata Srbije učinili proneveru. Oni su najpre pušteni da se brane sa slobode, a ova odluka je promenjena nakon žalbe tužilaštva.
Sindikalac Duško Tolmač se brani sa slobode.
Privođenju sindikalaca prethodila je kampanja protiv Vojnog sindikata Srbije koja već duže vreme traje u režimskim medijima.
Saslušan predsednik Vojnog sindikata Novica Antić, tužilaštvo u Novom Sadu traži pritvor

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Novici Antiću i Predragu Jevtiću određen pritvor do 30 dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2024

Predsedniku Vojnog sindikata Srbije Novici Antiću i funkcioneru Predragu Jevtiću određen je pritvor do 30 dana, nezvanično saznaje N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.