Izvor: Blic, 21.Okt.2021, 21:16

NEZAPAMĆENA SVIREPOST! Ubica presreo Đokiće na žutom skuteru, naterao Gorana da gleda kako mu UBIJA ŽENU, PA ĆERKU

Goran Džonić (59) kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo je na skuteru, ekskluzivno saznaje "Blic". Džonić, inače brat od tetke Gorana Đokića, uhapšen je danas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA PREBROJALA HRPU EVRA ZBOG KOJIH SU UBIJENI ĐOKIĆI Ova suma je iskopana iz dvorišta sina Džonića kojem je otac PODMETAO ZLOČIN

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet, ekskluzivno saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Brat osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić

Izvor: Aleksinac.net, 22.Okt.2021, 16:04

Goran Džonić (52) iz Moravca, uhapšen je pod sumnjom da je ubio porodicu Đokić. On je, kako se sumnja, kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na skuteru...Kako piše "Blic", kobnog 26. septembra, Džonić je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.