Izvor: Blic, 21.Okt.2021, 21:54

POLICIJA PREBROJALA HRPU EVRA ZBOG KOJIH SU UBIJENI ĐOKIĆI Ova suma je iskopana iz dvorišta sina Džonića kojem je otac PODMETAO ZLOČIN

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet, ekskluzivno saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA NAŠLA HRPU EVRA U DVORIŠTU JEDNOG OD SINOVA UBICE! Organi reda otkrili o kojoj sumi novca se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021

Kako se saznaje, u dvorištu jednog od dva sina osumnjičenog Džonića policija je pronašla zakopan novac i sumnja se da ga je tu upravo zakopao otac u pokušaju da sinu smesti krivicu za nezamapćeni zločin..U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POLICIJA ISPRED KUĆE UHAPŠENOG DŽONIĆA! Pretražuju voćnjak i u njegovom dvorištu, traže se NOVI DOKAZI (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Okt.2021, 12:10

Policija je oko 11 sati danas došla u kuću Gorana Džonića (59), penzionisanog vatrogasca iz Moravca, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u brutalnom ubistvu porodicu Đokić iz Aleksinca, Gorana, Gordanu i Lidiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.