Izvor: Blic, 22.Okt.2021, 00:42

CELO SELO ZANEMELO Meštani Moravca zavukli se u kuće i pogasili svetla u neverici da im je komšija osumnjičen za ubistvo porodice Đokić

U večeri kada je Goran Džonić (52) uhapšen pošto je osumnjičen da je svirepo ubio svog brata od tetke Gorana Đokića i njegovu suprugu i ćerku Gordanu i Lidiju, celo selo Moravac kod Aleksinca je zanemelo. Niko nije mogao da poveruje da je Džonić mogao da učini tako jeziv zločin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ U 6 STRAVIČNIH ČINOVA: Srbija ne pamti ovakvu kombinaciju SVIREPOG I PODLOG

Izvor: Blic, 22.Okt.2021

Svirepo ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije, iz Aleksinca, koje se dogodilo 26. septembra u ataru sela Moravac imalo je šest stravičnih činova. Zbog sumnje da je počinio ovaj nezapamćeni zločin sinoć je uhapšen Goran Džonić (59), brat od tetke ubijenog Gorana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.