Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 18:03

"NEKADA MI SE NA KONKURS JAVLJALO 30 LJUDI, DANAS JEDVA JEDAN" Prošlo je vreme "ako nećeš ti da radiš, ima ko hoće": Za radnicima se sada vode prave "bitke"

Parola "ako ti nećeš da radiš, ima ko hoće" definitivno više ne važi u našoj zemlji. Ovo tvrde domaći preduzetnici jer je sve više pozicija na kojima ne mogu pronaći a još manje zadržati radnika. Zarada radnicima više nije jedini motiv pa su beneficije poput samostalnosti u radu, edukacije i napredovanja postala ključna pitanja na razgovoru za posao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AKO TI NEĆEŠ DA RADIŠ, IMA KO HOĆE NE VAŽI VIŠE U SRBIJI Gazda RADOSLAV priznao da su mu nekad kandidati stajali u redu, ali više NIŠTA NIJE ISTO

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Jul.2023, 10:58

BEOGRAD – Parola „ako ti nećeš da radiš, ima ko hoće“ definitivno više ne važi u našoj zemlji. Ovo tvrde domaći preduzetnici jer je sve više pozicija na kojima ne mogu pronaći a još manje zadržati radnika. Zarada radnicima više nije jedini motiv pa su beneficije poput samostalnosti...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.