Izvor: Blic, 01.Apr.2024, 06:17

NAJNOVIJE VESTI O NESTANKU DANKE ILIĆ Cela Evropa traži devojčicu iz Bora, svi čekamo vesti o snimku iz Beča (FOTO/VIDEO)

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora ušla je u sedmi dan, a najnoviji trag koji se analizira i proverava je snimak iz Beča na kome se nalazi devojčica koja liči na Danku. Bečka policija pokrenula je odmah istragu, a cela nacija sada čeka da provera pokaže ko je dete sa videa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U "Jutro na Blicu" istražujemo: U potragu za devojčicom Dankom uključio se i Interpol, da li je dvogodišnja devojčica oteta i završila u lancu trgovine decom?(UŽIVO,VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Apr.2024

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora ušla je u sedmi dan. U istragu o njenom nestanku uključila se i policija u Beču, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku. Interpol je raspisao žutu poternicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.